úterý 23. srpna 2011

Zbavte se nepořádku na zdi (čistíme Facebook)

Kup si ovečku a daruj slepici svému příteli. Získej ocenění pouliční vrah a 50 zkušenostních bodů k tomu! Uživatel XY vás pozval na partičku pokeru. Petrovi se líbí stránka se slevami. Otázky: Co je lepší - volejbal nebo fotbal? A mnoho takového marastu můžete dennodenně vidět na své Facebookovské zdi. Proč můžete? Protože já se už oznámeními tohoto typu nemusím prokousávat blahoslavené 3 měsíce.

Martina si právě odskočila, Honza snědl guláš s pěti knedlíky a nikomu nedal! Lenka má na prd prázdniny a Fera už potřetí informuje, že mu nejde opravit traktor. Bohužel... v tomto případě musíte sáhnout na váš friend list a udělat čistku. V případě dobrých známostí upozornit osobní zprávou a nebo pokud si neberete servítky, napálit to dotyčnému přímo na zeď a před zraky celého světa mu říct, co máte na srdci a upřímně si myslíte o statusech, které potvrzují jeho závislost.

Každopádně toto není příspěvek o tom, jak se stát neoblíbeným. 
Rád bych velmi krátce představil vynikající nástroj -- Facebook purity.

Na domovských stránkách je k nalezení vše potřebné -- http://www.fbpurity.com/.

Není potřeba zde představovat všechny vynikající funkce. Jejich podrobný seznam najdete zde: http://www.fbpurity.com/features.htm, případně více zjistíte po krátkém seznámení s aplikací. Vše mně přijde naprosto intuitivní a jednoduché. Od instalace a běžného používání až po nějaká lepší uživatelská nastavení na míru. Shrnuto podtrženo -- vřelé doporučení pro všechny bez rozdílu vztahu k PC.

Ať slouží.

__________
F.B. Purity, blokování aplikací, Facebook, Facebook purity, jak se zbavit otázek, otravné aplikace, Purity, spam

2 komentáře:

  1. Vyzera ako sranda vecicka, no neviem ci je potrebna. Robi to viac veci ako si clovek pod pojmom purify predstavi - su sice popisane vo features, ale mne osobne sa to nepaci.

    Naviac nevidim problem v tom, ze ak ta otravuje nejaka appka, tak jej feedy jednoducho zakazes. Ak ta otravuju feedy nejakeho frienda - rovnako si ho z wall zakazes (a stale mozete ostat friends).

    Obecne, vela veci sa da dosiahnut pozeranim nastavenie a privacy od samotneho FB ;))

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě, pod ten názor bych se klidně podepsal.

    Však také hlavní výhodu vidím především pro uživatele, kteří nejsou spřízněni s pokročilým nastavením chování Facebooku. Jednoduše nainstalují do prohlížeče nástroj a ten udělá rychle a efektivně to, co potřebují/chtějí.

    OdpovědětVymazat